Nextgen gallery error updating thumbnail

Posted by / 15-Jan-2016 04:56

Nextgen gallery error updating thumbnail

I was just trying to test the script on your installation when I was logged out and was no longer able to log in. so you click the “Set Next GEN featured image” and this is were the problems start? We are talking about the following scenario: you are on a single post/page/portfolio and want to set a feature image, and instead of choosing one of the default media library you want to use one of the next gen gallery.If thats the case I would need access to your installation once more, since this feature works fine on my testserver.I am able to set a feature image from the nextgen gallery without problems… Before writing this answer, I’ve tried to replicate the issue for the last time, and while I was on the admin panel, I received a theme update notification, installed it (3.4.3) and now it’s finally working properly!

If you get an errors message or a blank page, the XMLRPC service is either disabled, or something your hosting environment is interfering with the XMLRPC handler.

I also found that in some cases GET request are working fine, but POST requests could be blocked.

At this point you should be able to login with the credentials you normally use to log to Word Press administration panel.

If something is still not working, submit your debug log and we'll do some heavy troubleshooting.

path of the XMLRPC service in your Word Press system, normally this should be set as /

nextgen gallery error updating thumbnail-64nextgen gallery error updating thumbnail-82nextgen gallery error updating thumbnail-37

Check permissions in Word Press Dashboard | Gallery | Other Options | Roles & Capabilities.